Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα Μέσα Μεταφοράς

7 Φεβρουαρίου, 2008

Στα 80 λεπτά του ευρώ θα διαμορφωθεί η τιμή του εισιτηρίου για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από την 1η Μαΐου 2008. Το εισιτήριο θα είναι ενιαίο για όλα τα ΜΜΜ και θα ισχύει για μιάμιση ώρα από την επιβίβαση στο πρώτο μέσο, ενώ θα καταργηθούν τα μεμονωμένα εισιτήρια που υπήρχαν έως σήμερα (εισιτήρια τρένου, λεωφορείου, μετρό).

Αλλαγές θα υπάρξουν και για τις μηνιαίες και ετήσιες κάρτες επιβίβασης στα ΜΜΜ στις οποίες όμως θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές. Η τιμή της μηνιαίας κάρτας για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα είναι 15€ (από 17,5€ σήμερα) ενώ η μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα θα κοστίζει 35€ (από 38€). Οι αντίστοιχες ετήσιες κάρτες θα κοστίζουν 150€ (από 175€) και 350€ (από 380€). Επίσης εισάγονται μηνιαία και ετήσια κάρτα μόνο για τον ΗΣΑΠ (25€ και 250€ αντιστοίχως) και μηνιαία και ετήσια κάρτα για ΗΣΑΠ και μετρό (30€ και 300€ αντιστοίχως).

Οι τιμές των καρτών, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου, θα παραμείνουν σταθερές για όλο το 2009, σε αντίθεση με την τιμή του ενιαίου εισιτηρίου που από τον Ιανουάριο του 2009 θα αυξηθεί και θα φτάσει το 1€.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

[photo by [Dicky]]

Advertisements

3 Σχόλια “Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα Μέσα Μεταφοράς”


  1. Ας ελπισουμε οτι κατι τετοιο δεν θα περασει….

  2. fvasileiou Says:

    Ας ελπίσουμε να μην περάσει τίποτα. Τίποτα να μην αλλάξει. Ας ελπίσουμε να γίνουν όλα όπως τα ωραία παλιά χρόνια. Ας ελπίσουμε να γυρίσουμε πίσω στις μήτρες των μανάδων μας. Να χωριστούμε πάλι σε ωάρια και σπερματοζωάρια. Ναι, ναι, ας το ελπίσουμε…

  3. jmakryn Says:

    κΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: